Kunststof Forte

Over Kunststof Forte

Kunststof Forte:

Kunststof Forte is een webshop die gespecialiseerd is in het leveren van kunstoffen. Wij bieden een ruim assortiment aan plaatmaterialen en andere kunststoffen, in verschillende diktes, afmetingen en kleuren.

Wij staan voor kracht en vooruitgang. Dit doen wij samen met onze klanten en onze klanten samen met ons.
Kunststof Forte staat open voor al uw vormen van creativiteit, want waar wordt tegenwoordig kunststof wel niet voor gebruikt. U kunt dan denken aan:

  • Interieur oplossingen
  • Design
  • Winkelinrichting
  • Balustrades
  • Hotels en Restaurants
  • Veiligheidsoplossingen

Wij leveren alles wat betreft afvoer pvc, druk pvc en het hele tyleen assortiment. Dit word veel gebruikt bij vijvers, zwembaden en stallen.

Kunststof plaatmaterialen

Daarnaast zijn wij groot en krachtig in plaatmaterialen van kunststof, zoals acrylaat (plexiglas), polycarbonaat, pvc, pvc hardschuim, HDPE, kunststof spiegels en design platen. Deze materialen zijn vooral geschikt voor bouw gerelateerde bedrijven, maar ook kunstenaars, designers, interieurbouwers en in de scheepvaart wordt hier gebruik van gemaakt. Wij zagen het voor u op maat en leveren op locatie af.

Kunstgras

Wij hebben ook kunstgras in ons assortiment. Dit kunnen wij leveren in veel varianten van hoge kwaliteit. Alle varianten zijn gemaakt van echte Ten Cate vezels.

Wilt u graag meer informatie? Dan nodigen wij u graag uit om eens kennis te maken met één van onze medewerkers bij Kunststof Forte!