Plastic Forte

Panneaux HPL Trespa® blanc

59,80 - 256,75 hors TVA

Opzoek naar HPL Trespa® platen in uw gewenste kleur en afmeting? Kunststof Forte België biedt u verschillende soorten platen aan.

De Trespa plaat is zowel geschikt voor binnen- als voor buitengebruik. Deze is kras- en weersbestendig en beschikken over een dubbelzijdig oppervlaktedecor in de kleur wit.

De platen worden met name gebruikt voor de Signs & Graphics- en Bouwsector.

U heeft de keuze uit verschillende diktes: 3mm, 4mm, 5mm, 6mm, 8mm, 10mm en/of 12mm.

Résistant aux UV et aux intempéries
Approbation du balcon de l'ETB
Certifié FSC
Surface décorative double face

Effacer

Payez en toute sécurité avec :

Payez jusqu'à 21 jours après l'achat avec :

  • délai de livraison rapide
  • paiement sécurisé
  • service personnel

Description

HPL Trespa® plaat wit

Opzoek naar een HPL Trespa plaat in de kleur wit? Deze witte platen van één van de bekendste HPL-fabrikanten beschikken over een dubbelzijdig oppervlaktedecor in de kleur wit en zijn in diverse afmetingen beschikbaar.

Geschikt voor binnen- en buitengebruik: UV- en weersbestendig.

Deze witte HPL Trespa platen zijn zeer goed bestand tegen verschillende weersomstandigheden. Hierdoor zijn ze geschikt bij gebruik buitenshuis bij bijvoorbeeld reclameborden, kunststof boeidelen, schuttingen of kunststof gevelbekleding van gebouwen.

Doordat de Trespa platen lichtecht, UV- en weersbestendig zijn, trotseren ze de meest ongunstige weersomstandigheden zonder problemen. De witte hogedruklaminaten zijn niet corrosief en bestand tegen zowel hitte als tegen vorst.

Bovendien zijn ze ook schokbestendig en hebben een krasbestendig oppervlak.

Maar ook binnen zijn de witte platen makkelijk te gebruiken. Ze worden vaak gebruikt als achterwand in de keuken, bureaublad of douchewand.

Zoals u ziet zijn de mogelijkheden eindeloos!

HPL plaat wit exact op maat.

De Trespa plaat in het wit leveren wij direct in de door u gewenste maat. Dankzij de snijconfigurator op onze website, kunt u de HPL platen meteen in de gewenste grootte online bestellen. Het maximale formaat is 4200 x 186 mm.

U kiest eenvoudig uit de beschikbare diktes (3mm, 4mm, 6mm, 10mm, 12mm) en de gewenste grootte.

Zo bepaald onze snijconfigurator uw individuele gunstige prijs.

Snijden, boren of frezen.

HPL platen kunt u zelf bewerken met de juiste materialen. Ze kunnen eenvoudig gesneden worden met gebruik van hardmetalen zaagbladen, of met het gebruik van een diamant zaagblad.

Het is ook mogelijk om de platen te frezen of te boren. Dit is mogelijk door het gebruik van eenvoudig gereedschap zoals een HSS boor.

We adviseren het gebruik van boormachines met een centrumtip voor het boren van gaten, omdat er naar verwachting zo geen uitbraken zullen optreden. Zelfs als de HPL  niet op een plat oppervlak rust.

Reiniging

Het reinigen van een Trespa® plaat wit is heel simpel. Hun oppervlak is niet poreus, hierdoor zijn ze zeer makkelijk te reinigen.

Wanneer ze licht bevuild zijn, is een schone doek en schoon water genoeg. Maar ook hardnekkig vuil zoals graffiti kan in de meeste gevallen makkelijk schoon worden gemaakt met organische oplosmiddelen (aceton, spiritus,…).

Gebruik geen schuurmiddelen, schuursponsjes of poetsmiddelen om de oppervlakken te reinigen. Hierdoor bestaat de kan dat het beschadigd raakt.

De reiniging van een Trespa® plaat wit heeft weinig voeten in de aarde. HPL platen in het wit zijn hetzelfde als de HPL platen. Ze hebben een oppervlak dat niet poreus is, waardoor ze gemakkelijk te reinigen zijn. Voor lichte bevuiling is al een schone poetslap en schoon water genoeg.

Zelfs hardnekkig vuil zoals graffiti kan echter in de meeste gevallen gemakkelijk worden verwijderd met organische oplosmiddelen (aceton, spiritus, enz. Gebruik geen schuurmiddelen, schuursponsjes of poetsmiddelen om de oppervlakken van Trespa® te reinigen. De kans bestaat namelijk dat deze beschadigd raken.

Unieke kenmerken:
  • Feuilles dures et rigides
  • Durable et résistant aux intempéries
  • Facile à traiter et à assembler
  • Protection UV colorée disponible
  • Propriétés d'isolation électrique

Télécharger Technical sheet HPL platen.

Passer une commande dans la boutique en ligne

Wilt u een HPL Trespa plaat bestellen? Kies de afmeting, dikte en kleur naar wens, kies het aantal platen dat u wenst en doe de producten in de winkelmand. Of vraag een offre à ! Vous avez des questions sur les produits de notre gamme ou vous souhaitez un traitement particulier ? N'hésitez pas à nous contacter.

Vous pouvez nous contacter en appelant +32 (0)43 250 715 ou envoyez un courriel à info@kunststofforte.be. Il est également possible de laisser vos coordonnées dans la rubrique formulaire de contact. Nous vous contacterons ensuite dans les plus brefs délais pour vous donner de plus amples informations sur les produits.

Informations complémentaires

Dimensions

3mm x 2440 x 1220, 3mm x 3050 x 1300, 4mm x 3050 x 1300, 4mm x 2440 x 1220, 6mm x 2440 x 1220, 6mm x 3050 x 1300, 8mm x 3050 x 1300, 10mm x 3050 x 1300, 12mm x 3050 x 1300