Plastic Forte

Tube de drainage, enveloppé d'une toile de coco de 750 gr/m².

52,67 - 237,33 hors TVA

Wanneer u een drainagesysteem met een natuurlijk materiaal wilt aanleggen in een bodem van veen- of zandgrond, adviseren wij u gebruik te maken van een drainagebuis met kokos omwikkeling.

Effacer

Payez en toute sécurité avec :

Payez jusqu'à 21 jours après l'achat avec :

  • délai de livraison rapide
  • paiement sécurisé
  • service personnel

Description

Tube de drainage, enveloppé d'une toile de coco de 750 gr/m².

Description

Wanneer u een drainagesysteem met een natuurlijk materiaal wilt aanleggen in een bodem van veen- of zandgrond, adviseren wij u gebruik te maken van een drainagebuis met kokos omwikkeling. De drainage kokos is toepasbaar in uw tuin, paardenbak of rondom uw huis.

De kokos drainagebuis houdt fijne deeltjes tegen, dit om verstopping te voorkomen. De omhulling van kokos vezels zal in de loop van de tijd vergaan hierdoor is de levensduur maximaal 10 jaar. Wilt u een drainagesysteem wat tientallen jaren mee kan gaan, dan adviseren wij u de drainagebuis PP450 te gebruiken.

De drainagebuis kokos is gemaakt van een sterk en lichtgewicht natuurlijk materiaal dat op den duur zal verteren. Met de drainagebuis kokos creëert u een duurzaam afwateringssysteem voor het overtollige water!

De drainagebuis kokos is verkrijgbaar in diverse diameters en wordt geleverd op een rol met een lengte van 50 meter. Aan één uiteinde van de drainagebuis is een klikmof bevestigd, hiermee bevestigt u de drainagebuis heel eenvoudig aan de volgende rol door het uiteinde van de drainagebuis in de klikmof te klikken. Ook als u de drainagebuis op maat heeft gezaagd werkt dit kliksysteem nog steeds.

Wilt u drainagebuis kokos kopen? Dan bent u bij Kunststof Forte  aan het juiste adres! Drainagebuis kokos kopen voor de laagste prijs doet u bij de drainage specialist: Kunststof Forte

Productkenmerken:
Drainagebuis kokos
Keurmerk KOMO
Kleur buitenwand Zwart
Kleur binnenwand Zwart

 

Informations complémentaires

Taille

Maat 50mm – Lengte 50meter, Maat 60mm – Lengte 50meter, Maat 65mm – Lengte 50meter, Maat 80mm – Lengte 50meter, Maat 100mm – Lengte 50meter, Maat 125mm – Lengte 50meter