Plastic Forte

Aluminium composiet plaat specials – Butler Finish

34,50 - 149,50 hors TVA

De aluminium composiet platen (sandwichplaten) van Kunststof Forte België zijn kunststof platen die steeds meer gebruikt worden in de reclame- en bouwsector en thuis.

Aluminium composiet heeft een moderne uitstraling. Het  bestaat uit 3 lagen: 2 lagen aluminium buitenlagen, met een tussenlaag van polyethyleen. Hierdoor worden het vaak ook sandwichplaten genoemd.

Aluminium composiet is erg stevig, duurzaam en licht van gewicht.

Door het lage gewicht, heeft het een veel gemakkelijkere verwerking en plaathandeling dan een massievere aluminium plaat van gelijke dikte, en vervangt het makkelijk de Feuilles HPL.

Beschikbaar in de volgende kleuren:

  • Argent
  • Brons
  • Or
  • Koper

Avez-vous besoin d'une autre taille ?

Veuillez utiliser le formulaire ci-dessous pour spécifier les dimensions requises..

 

 

Effacer

Payez en toute sécurité avec :

Payez jusqu'à 21 jours après l'achat avec :

  • délai de livraison rapide
  • paiement sécurisé
  • service personnel

Description

Materiaal Aluminium composiet plaat – Butler Finish (3mm)

Onze aluminium composiet platen zijn ook bekend onder de merknamen Dibond®, Alupanel®, Vibond® en Prepanel®. Deze platen zijn gemaakt van een sterk en slagvast materiaal en is opgebouwd uit 3 lagen.

Iedere aluminium composiet plaat bij Kunststof Forte België bestaat uit een zwarte kunststof kern van polyethyleen (PE). Beide zijden van het aluminium composiet zijn voorzien van een toplaag van 0,25 mm dik.

Deze platen zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar. Ze zijn aan één zijde voorzien in geborsteld aluminium in de kleur antraciet, de andere kant bestaat uit de gekozen kleur.

Le motif brossé des panneaux de finition Butler en composite aluminium est toujours orienté dans le sens de la largeur, c'est-à-dire horizontalement.

Aluminium composite Butler Finition - Propriétés

Aluminium composiet platen zijn stijf, zeer licht van gewicht én duurzaam. Ook zijn de platen goed te bewerken door middel van boren, zagen, lijmen en frezen.

Doordat alle aluminium composiet platen aan beide zijden voorzien zijn van een hoge kwaliteit beschermfolie, worden de platen beschermd tijdens het bewerken van het materiaal.

De platen zijn makkelijk te reinigen met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek.

Aluminium composiet Butler Finish – Toepassingen

De aluminium composiet Butler Finish platen kunnen perfect ingezet worden voor verschillende toepassingen binnenshuis door de uitstekende eigenschappen. Het is bijvoorbeeld rg populair bij het maken van een achterwand in de keuken of badkamer.

Maar het paneel wordt vaak ook verwerkt in meubilair, bijvoorbeeld als kast of als (een deel van) een tafel. Het materiaal komt ook vaak terug in de standbouw of in displays. Ook is het een uitstekend materiaal voor posterdragers, art prints en (winkel)interieurs,…

Aluminium composite Butler Finition Anthracite - usage extérieur

Het is niet mogelijk om de aluminium composiet Butler Finish in de kleur antraciet te gebruiken bij buitentoepassingen.

Het kan zo zijn dat de platen na verloop van tijd verkleuren. Daarom zijn deze platen alleen binnenshuis geschikt. De aluminium composiet plaat in de kleur wit is wel buiten inzetbaar. De witte sandwichplaten worden vaak gebruikt voor bijvoorbeeld gevelbekleding, reclameborden of bewegwijzering.

Download hier het technische fiche van onze Aluminium Composiet platen.

Informations complémentaires

Afmetingen

3mm x 750 x 1500, 3mm x 1000 x 1500, 3mm x 1500 x 1500, 3mm x 3050 x 1500

Couleur

Zilver, Brons, Goud, Koper